Zápis z VS 20.1.2022 a pozvánka na ČS 13.2.2022

Vážené přítelkyně, vážení přátelé,

na lednové výborové schůzi jsme trochu přeházeli plánovaný sled akcí, abychom vyhověli současné covidové situaci, a proto mi dovolte pozvat Vás na příští neděli na členskou schůzi s přednáškou:

Neděle 13. února členská schůze + přednáška - pohostinství Na Rovince v Dolním Újezdě
1. Organizační záležitosti - (8.00 – 9.00)
2. Přednáška - Ing. Josef Šroll z Pardubic - „Racionalizace včelaření - vedení včelstev během roku“ (9.00 - 11.00)

Výroční členská schůze je přesunuta na neděli 27. 3. 2022.

Více se dozvíte v přiloženém zápisu a pozvánce.

V úterý jsme s paní pokladní rozeslali všechny dotace 1.D.2021 kromě těch, kde jsem dříve dle výsledků kontroly SZIF avizoval problémy. Ještě jsem prostřednictvím Ústředí ČSV podal na SZIF podnět k prověření, proč nepřišla dotace pro zemřelého př. Holce, aniž by byl uveden mezi "hříšníky".

Pokud se "hříšníků" týče, pak jsou mezi námi ještě tací, kdož ještě neuhradili členský příspěvek na letošní rok a nepřijde jim to ani trochu hloupé. Všechny jsem osobně kontaktoval, někteří obratem zaplatili, př. Ing. Jiří Lenoch raději vystoupil z ČSV, z.s., (raději) nejmenovaný člen se rozčiloval, že mu nikdo neřekl, že má platit (přestože i tuto zprávu dostane na e-mail stejně jako všechny předešlé) a někteří nereagovali vůbec. Tímto jim naposledy dávám šanci vyrovnat dluh, abych je nemusel k 1. 3. 2022 vyřadit z členské evidence:

př. Petr Busta (Hrušová) a Miloš Dvořák (Suchá)

Pevně věřím, že se chytnou za nos a dostojí svým závazkům.

Příští neděli na shledanou se těší
Váš jednatel